Van idee naar productie

M2tec helpt u

U heeft een bestaand machinepark en ervaren mensen. En u heeft het idee dat deze ook in andere markten hun capaciteiten kunnen laten zien. Dit kan door te zoeken naar nieuwe markten of productgroepen, onder begeleiding van een ervaren ontwerper. In een dagdeel zijn een groot aantal schetsen te maken om uw bedrijf een frisse blik te geven. Hier zijn verschillende technieken voor. In aansluiting op uw behoeften kan dit variëren van in groepsverband onder de sturende begeleiding van de ontwerper het zoekproces vormgeven tot het door middel van snelle conceptschetsen visueel maken van idee ën.  Het resultaat kan variëren van een strategie of een range aan nieuwe productideeën. Naar uw wens.

Odoo - Sample 1 for three columns

Visualiseer een idee

U heeft een duidelijke strategie en helder productidee. Liefst wilt u deze nieuwe ruimte verkennen met een aantal varianten. Zo kunt u een bewust overwogen keuze maken. Dit kan in verschillende detailniveaus. En in verschillende momenten in de ontwikkeling van het idee. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Maak varianten

De grove schets is rond van het product en u wilt verder in detail. M2tec kan u een aantal duidelijke varianten bieden zodat u een besluit kunt nemen voor uitontwikkeling van het product. 

Odoo - Sample 3 for three columns

Technische tekeningen

U hebt een helder beeld van de vorm van het product. Voor fabricage in serie is het onmisbaar om een duidelijke technische tekening te hebben. M2tec kan deze voor u verzorgen.