Van idee naar productie

M2tec helpt u

U heeft een bestaand machinepark en ervaren mensen. En u heeft het idee dat deze ook in andere markten hun capaciteiten kunnen laten zien. Dit kan door te zoeken naar nieuwe markten of productgroepen, onder begeleiding van een ervaren ontwerper. In een dagdeel zijn een groot aantal schetsen te maken om uw bedrijf een frisse blik te geven. Hier zijn verschillende technieken voor. In aansluiting op uw behoeften kan dit variëren van in groepsverband onder de sturende begeleiding van de ontwerper het zoekproces vormgeven tot het door middel van snelle conceptschetsen visueel maken van ideeën.  Het resultaat kan variëren van een strategie of een range aan nieuwe productideeën. Naar uw wens.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Visualiseer een idee

U heeft een duidelijke strategie en helder productidee. Liefst wilt u deze nieuwe ruimte verkennen met een aantal varianten. Zo kunt u een bewust overwogen keuze maken. Dit kan in verschillende detailniveaus. En in verschillende momenten in de ontwikkeling van het idee. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Maak varianten

De grove schets is bepaald van het product en u wilt verder in detail. M2tec kan u een aantal duidelijke varianten bieden. Zodat u een besluit kunt nemen over het verder uitwerken van het product.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Technische tekeningen

U hebt een helder beeld van de vorm van het product. Voor fabricage in serie is het onmisbaar om een duidelijke technische tekening te hebben. M2tec kan deze voor u verzorgen.